15 års firande och husvakt

Hej igen,
Efter den här veckan kommer allt äntligen bli lite mer åt det normala. Veckan startade med att fixa det sista inför visningen av lägenheten som var nu igår och idag. När vi var klara åkte vi ner till mina föräldrar för att bo där i ett par dagar. De själva är i jämtland vilket passade perfekt för då kunde vi ha Styx med oss.

Igår kväll, tisdag, var det dags att fira min äldsta brorson som hunnit fylla 15 år. Jisses vad åren går! Det var kul att träffa lite släkt och familj men roligast var att se Melvins min när brorsan kom körandes på Melles nya moped som vi alla varit med och skramlat till. Vid 20 tackade vi för oss och åkte ”hem”. Hela familjen är rätt slut dessa dagar så det blev tidigt i säng.

Onsdagen startade tidigare än vad jag räknat med. Redan 5.30 satte sig Jennifer sig upp och sa ”klat”. Jag fick henne att stanna i sängen ytterligare 30 minuter men sen var det bara att gå upp. Vi lät pappa sova vidare till åtta men sen dukade vi upp frukost ute på verandan. Vilken känsla att bara kunna gå ut och sätta sig! Jag drömmer om när vi är där, men det dröjer ytterligare några år.
Sedan spenderade vi hela förmiddagen ute innan det var dags att vila. Jennifer fick leka med vatten och vi satt och pratade om framtidsplaner och annat som vi kände för.

Styx har gått på diverse upptäcktsfärder och haft ett par spännande dagar men nu längtar vi alla hem till vårt. Borta bra men hemma bäst!

En reaktion på “15 års firande och husvakt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.