En förhands och möjligtvis hjälp på vägen

Fredag eftermiddag

Lisa Jonsson världsbäst på historia!

Hurra, jag fick två fel på provet vilket resulterade i ett stort snyggt MVG. Första gången jag presterat så bra någonsin på ett prov och vad skönt det är.

Det gick helt okej för Sara också, hon fick ett starkt VG.

Allt är bra idag mellan oss, mamma hade rätt allting löser sig. Sara blev jätteglad när jag berättade att jag skulle få följa med på festen så direkt efter skolan följde jag med hem till henne och åt glass och provade kläder. Helt otroligt att jag faktiskt kan ha en hel del av hennes kläder trots att det skiljer så pass mycket i former mellan oss. Sara valde ut en del snyggt som hon tyckte jag skulle prova bland annat en jättesnygg kort klänning som jag sett henne haft på sig ett par gånger. Den satt jättebra även på mig så den sa hon att jag bara var tvungen att ha på mig på lördag. Själv ska hon ha en vit tubtopsklänning så vi blir yin och yang, alltså hon vit och jag svartklädd.

Hon ska komma över till mig vid fyra imorgon så att vi har tid att göra oss iordning. Vi måste ju se till att se representabla ut så att ingen tar oss som småbarn, dem är ju åtminstone ett par år äldre än oss.

Jag har inte velat berätta för Sara att Jesper inte hört av sig på ett par dagar, men jag vill inget hellre än att prata med henne om min oro fast samtidigt inte, hon ser så mycket fram emot festen och Hampus har sagt till henne att han tycker att det är jättekul att vi ska komma så jag fårväl hoppas på att dem båda får rätt.

Ska kila ut med Hubbe nu så att mamma och pappa blir ännu nöjdare med mig. Kan vara skönt att svalka tankarna lite också innan man ska sova.

Voff voff

 

(Vad händer? Ja, det undrar jag just nu)

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen