En vanlig dag…

Måste säga att mycket känns fortfarande rätt tungt kan fortfarande inte säga vad det är men har försökt rannsaka huvudet på vad det kan vara.
Jobbade ensam på lagret idag, det fungerade bra men fick en riktigt slitsam eftermiddag. Alla bestämde sig för att ringa samtidigt men trots det hann jag klart med allt som jag skulle. Kände mig lite små stolt!

Åt köttgryta med potatis hemma hos mamma och pappa. Riktigt smarrigt och alltid trevligt att äta ihop med någon. Efter det så bar det ut på vägarna även det gick bra. Kan inte ha så långt kvar nu men vem vet kanske har glömt allt som har med körning imorgon?!

Röjde av hemma också, imorgon blir det dammsugning samt mer röj. Känns som om det enda man gör på kvällarna det är att städa. Kanske man skulle bli klar med det någon gång? Men hur blir man det? Så fort man ställer in dammsugaren så smyger sig dammråttorna fram igen. Var kommer allt damm ifrån?
Ja, just det, har äntligen en toasits som passar! Hämtade hem mitt jätte flashiga från mamma och pappa. Så nu sitter man på taggtråd och gör sina behov…Det kan ju vara kul när det man gör inte är så värst skojsigt…

Nehepp, om man skulle ta och försöka sova bort mina vackra ringar runt ögonen. Kanske humöret känns bättre imorgon? Hoppas…

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen