Fredag

Dagen började förvånas värt bra, bussen kom i relativt god tid och jobbet flöt på. Först plockade jag ut smycken jag ska ha med mig imorgon till butiken och nästa etapp var att sätta fart på den nya Rochet katalogen. Efter cirkus tre timmars pysslande var jag klar och skickade iväg ett mail till Frankrike för att få dem två sista bilderna till katalogen som jag saknade, det dröjer cirka femton minuter tills min chefs mobil ringer; Det är J.P från Rochet…
“Stoppa pressarna” rusar det ur min chefs mun när han kommer ut rusande ur sitt kontor. Jag stod då och pratade med hans sambo och avbryter det för att lyssna på varför jag inte ska fortsätta. Han berättar att J.P ska skicka den slutgiltiga katalogen med post idag, mina ögon vidgas och hans sambo börjar asflabba!
“Du hade väl inte hunnit göra så mycket va?” frågade han.
“Nja, svarade jag lite ironiskt, var väl bara klar men det blir väl kul att göra om allt”

Grrr, säger jag bara, kändes inget kul att behöva göra om allt jobb men vad gör man?
Efter det förflöt dagen på med massa annat pyssel samt fakturering. Började stänga ner allt vid halv fyra då min kollega gick ner med paketen till DHL. Telefonen ringer…
Då är det en butik som är väldigt irriterad och hotar med att sluta ha oss som leverantör om ingen förbättring sker snart. Han berättar att han skickat en webb-order som han bara fick en skvätt av samt att eftersom det inte funka så beställde dem om allt på nytt via mail och dem varorna har dem inte fått. Min kollega hade pratat med dem innan och förklarat att vi inte fått något mail så jag bad honom skicka om det medan jag vänta (var extra tydlig att berätta vår mailadress) och då fungerade det!
Ringde upp honom på nytt och sa att vi skulle ordna hans order på direkten och går sedan för att skriva ut den. Visar sig att dem skickat till fel mailadress innan och plus att vi blev tvungna att handskriva ner den nya ordern. 20 min efter stängning får vi äntligen gå hem och jag rusar ut till min väntande mamma.
Vi åkte till CRT Zoologiska och handlade kattmat och sen bar det hem till “fredagsmys”.
Lagade en riktigt lyckad middag: Kotlett, mos och svampsås med grönsaker. Mums!

Nu ska jag bara ta det lugnt och fortsätta kika på Styx som ligger och sover uppe på min bokhylla.
Jobb, jobb, jobb imorgon och sen får JAG äntligen HELG!

Wuhuuuu!


Dagens måltid

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen