Håll huvudet uppe

Känns fortfarande ungefär likadant med känslorna men försöker sysselsätta mig för att inte tänka för mycket.

Min eftermiddag har inte direkt varit lysande. Kom hem och inser att det är luktar kattskit i hela lägenheten så det blev att tömma kattlådan och rengöra den. Efter det inser jag att handfatet samlar på sig en massa vatten så jag hällde ner en massa propplösning och sen fick jag stå med en pinne för att få upp allt snusk.
Det var INTE mitt snusk utan dem som bodde i lägenheten innan. Verkar inte som om vissa städar sådana saker!

Men nu rinner vattnet så fint och jag har bara lite städande kvar för idag, sen blir det väl åter till tankarna värld…

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen