Ledigt…

Fördelen med att jobba extra det är när man väl får ledigt!
Idag är precis en sådan dag. Just nu håller kaffet på att trilla ner i kannan, jag själv sitter och myser i min morgonrock och Styx är faktiskt tyst för en gångs skull. Alltså snudd på perfekt morgon!
Lite senare idag ska jag och Nina åka iväg och shoppa kläder. Ska försöka sudda ut gamla Jenny och hitta den nya. Fast egentligen inte kasta ut den gamla utan kanske mer äntligen ta mig tid och fixa mig sådär som jag vill.

Vill även börja skriva på min bok igen. Har dock tyvärr kört fast, vet inte alls vad som ska hända, men tror även på att jag kanske är för lat eller som man säger till sig själv “har inte tid”…

Dags att fixa lite frulle och mysa framför tv:n istället. Najs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.