Mysssss…med många sssss

Efter en lång men trevlig dag på jobbet var det äntligen dags för hemgång. För att samla ihop lite bonus på stegräknaren (och plus för att jag missa bussen) tog jag 173 och klev av i hökarängen för att inköpa lite mat för resten av veckan.
Tillagade en faktiskt riktigt god korvgryta till middag och det serverades med färsk tomtat och bulgur. *smask*

Efter det satte jag mig och stal en massa grönsaker på farm buddy på fejjan, haha, hur kul får man ha det. Men måste helt ärligt erkänna att jag log en hel del under tiden!

Sitter för tillfället och glor på “hells kitchen” och blev lite små rörd när en gammal favorit ska få komma tillbaka (han var tvungen att dra sig ur pga ett hjärtfel), tycker sådant en trevligt när personer får en andra chans!

Ja, förutom allt annat vardags mys så har jag och min svarta lilla levnadskamrat spenderat gotteminuter på klösbrädan…SE OCH NJUT!!!


Kattmynta det är greaaat!

P.S. Inspektera gärna min underbara trollsamling i bak också.D.S

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen