Shopping= Avklarad

Jaha, det var absolut inga problem att bränna cirkus 900:- idag.
Införskaffade mig ett par nya skor, en tröja och två linnen. Känns som om jag äntligen börjar fylla upp min garderob med bra saker.
Det visade sig att varken jag eller Nina hade ätit frukost utan bara druckit massa kaffe så vi svängde in på Donken och käkade två burgare. Ingen toppen mat enligt mig men det duger i krig.
Jobbade ju på McDonalds i 5 år så jag anser att det inte alls är konstigt att jag inte är så tokig i det.

Har äntligen varit och kastat massa skräp också. Känner mig riktigt duktig med att få så mycket gjort!
Det är även så himla kul att träffa sina kompisar mer regelbundet än förut. Jag vet att jag försummat er men jag hoppas ni tycker om mig iallafall. Men det blir lätt så när man inte känner sig på topp och det har ju hela tiden avlöst sig med massa annat hela tiden.

Nu sitter jag här hemma med en kopp te. Funderar på att sätta på lite musik och sätta mig och läsa en stund…
Ja, det gör jag nog

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Shopping= Avklarad

  1. Mig har du då aldrig försummat! 🙂 Du har alltid funnits där om jag behövt. Man lever ju sina egna liv och har fullt upp hela tiden, vänner finns kvar även om man inte kan eller orkar ses regelbundet. Men visst är det kul när man har tiden och orken, som nu! Härligt att umgås oftare.
    Pussar!

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen