Skadad tumme

Som vanligt när jag jobbar i butiken har jag lyckats skada min tumme. Satte en petmoj cirkus en centimeter ner i min stackars tumme, så för en gångs skull inte skjutmojjen. Som tur var så satte jag den åt rätt håll så det kommer läka snabbt.
Har precis avnjutit en delikat middag bestående av snabbmakaroner och köttbullar. Var inte så jätte sugen men man orkar inte göra något annat när man kommer hem strax innan åtta.

För första gången på riktigt riktigt länge har jag faktiskt känt mig fin. Hade på mig mina nya kläder och har förutom det äntligen börjat se lite piggare ut. Tänk vad lite sömn kan göra!
Känns som om jag på sett och vis börjar hitta mig själv igen. Hoppas även att humöret följer med, kommer säkert åtminstone med tiden.
Tyvärr är det väl alltid så att med solsken kommer regn. Fick veta att en släkting åkt in på sjukhus, hoppas allt går bra för honom! Han är ju ingen ungdom direkt. Håller verkligen tummarna, även den skadade…

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Skadad tumme

  1. Ajaj, de där arbetsskadorna är inte att leka med 😉
    Vad skönt att du känner dig piggare! Det gör jag åxå, även om det bara är liiite. 🙂 Annars kunde du lätt få komma hem till mig och leka sjuksköterska och underhålla mig genom att sjunga karaoke eller nåt 😛

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen