Sköna helg

Sådärja då var den här helgen mer eller mindre över för den här gången med.
Lördagen förflöt bra i butiken vi fick en hel del gjort och kände oss allmänt duktiga. Efter det blev jag upphämtad av Sandra för att åka hem till henne och hennes pojkvän på middag.
Lite senare gick vi i samlad trupp till Haninges kulturhus för att titta på när killarna spelade. Var en en någorlunda spelning tyvärr var ljudet så dåligt och en annan tråkig incedent inträffade så jag fick inte se hela spelningen.
Väl hemma hos Andreas blev det i goda vännerslag lite scene it spel och jag fick min första seger någonsin i det spelet.

Söndagen blev riktigt slapp på dagen. Vi tittade på två filmer och åt middag sedan åkte jag hem och inväntade Nina. Vi fick en toppenkväll med lite vin och mycket prat. Så hela den kvällen blev kanon!

Idag gjorde jag först ett teoriprov på datorn för körkortet…Det gick inte så bra! *urk* Hoppas på bättre lycka nästa gång.
Sedan åkte jag och Nina till farsta igen och jag som inte har några pengar lyckades ändå handla upp 500 kronor, men det var värt det, behövde verkligen nya vardags kläder.

Nu har jag precis varit ute och övningskört med pappa även det gick bra så jag känner mig rätt glad och nöjd just nu.

Men nu är det dags att hoppa in i duschen och göra mig iordning. Ut och äta på restaurang idag (hm, och jag som inte hade några pengar…)
Jaja, två veckor kvar till lön…

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen