Tankar

Vi bär säkert alla en känsla av ovisshet/säkerhet om vart vi är på väg, tanken är nog säkert är vi bara ska ta dit på ett eller det andra sättet.
Men vad händer om vi inte hinner med det vi önskar göra?
Vad händer om vi inte säger saker innan det är dags?

Såg slutet på Greys Anatomy ikväll (säsong 5) och dem sa en hel del sanna saker t.ex (jag citerar inte);
OM du är DÄR och sluter närmar sig och du inte sagt till ALLA dem du älskar att du gör det, kommer du inte ångra dig då?

Jag har alltid, alltid varit rädd för döden. Vet inte om det känns så slutgiltig eller om det är för att man inte vet om man ska ligga i en sunken jord att ruttna…(har även varit otroligt rädd för skelett)
Men det skrämmer mig att tänka framåt, därför försöker jag nog hela tiden tänka IDAG men det är inte heller alltid lätt.
Livet är inte lätt, det ska det inte vara men det får inte bli för svårt heller…

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Tankar

  1. Jag älskar dig! Jag hoppas att de runt omkring mig vet vad de betyder för mig. Jag vill tro att de vet det iallfall.
    Vi ansvarar bara för oss själva och vad vi gör med vårt eget liv. Ibland tar vi för svåra vägar för vårt eget bästa. Kärleken finns överallt och vi måste våga greppa den. Ibland kan man inte bara leva IDAG just därför att framtiden är dem vi älskar och bryr oss om.. Livet är såklart här just nu, för vi vet inte vad som händer framöver. Men vi måste också tänka på vad våra val kan få för konsekvenser i framtiden och om vi kan leva med dem. Må väl och ta hand om dig.. <3<3

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen