Ett stycke guldstjärna

Har precis kommit hem från tandläkaren och ett mycket trevligt sådant besök. Hon sa att jag fick guldstjärna idag och att jag har skött mina tänder alldeles fenomenalt sedan sist. Så nu ska jag inte dit försen om två år igen om jag inte tycker något oväntat sker i munnen.

Sitter fortfarande och ler inombords av glädje inför det oväntade besöket i fredags. Ingen har vetat hur det har varit med Affe och så sitter han helt plötsligt där han brukar. Visst han har en bra bit kvar innan det blir som förut men vilka framsteg och vilken kämpe han är!

Om en timme ska jag åka iväg med Styx till veterinären för den årliga vaccinationen, ska även passa på och fråga om dem inte kan göra ett blodsockertest på honom då han har börjat dricka så mycket.
Så snälla ni, håll tummarna för att han inte har det!

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen