Jobb-lördag

Idag är det återigen min obligatoriska jobbdag. Fördelen är väl att man är ledig på måndag då och det brukar vara väldigt skönt faktiskt!
Igår bjöd jag min kusin på middag hemma hos mig. Det blev spagetti och tacoköttfärsås, smarrigt!
Sedan kom två tjejkompisar över och vi förtärde lite alkohol. Tanken var att vi skulle gå ut sedan men det blev att stanna hemma för min del. Det är så det kan gå ibland…
Fast i och för sig kanske det var lika bra just med tanke på att jag skulle jobba idag. Tjejer vi får ta det en annan gång helt enkelt!

Har stickningar i hela vänster handen idag. Förstår inte vad det kan vara men obehagligt är det minsann.
Det känns lite som om hela den här veckan har varit kantad med olyckliga saker. Varför kan det aldrig komma en vecka med bara bra saker?

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Jobb-lördag

  1. En olycka kommer sällan ensam säger man ju… Det ligger något i det. Men man får väl också själv avgöra vad man ser som "olyckliga saker". Tänk positivt 🙂 Branden kunde gått illa, men gick jätte bra. Det var ju en himlans jäkla tur, eller hur!!! Stickningar i handen måste vara jätte jobbigt… Men tänk vilken tur att det bara är stickningar i handen, än att du har någon hemsk sjukdom eller något funktionshinder..
    Man måste nog lära sig att se det positiva i saker i stället för det negativa! =) De flesta av oss här i västvärlden har det så sjukt bra att vi inte anar. Vi måste bara lära oss att göra det vi själva mår bra av:) Som så många gånger förr…. Man har själv ansvar för sitt eget liv 🙂
    Kanske är en nerv i kläm, det där med handen menar jag. Går ju nerver från hela ryggem, kanske vore dags att gå på massage/naprapaten…?
    Massa pussar och kramar! Hoppas din dag har varit underbar 🙂

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen