Ja nu så

Sådärja då var det dags att berätta.
Vi börjar från i torsdags då jag jobbade i butiken igen. Jag och Cicci började känna oss lite småsugna på en afterwork så efter stängning gick bort på O´learys i Haninge för att avnjuta ett par kalla. Mycket prat och trevligt sällskap blev det! Det får vi göra om snart?!

Fredagskvällen trodde jag skulle bli lugn eftersom jag inte känt för utgång på hela veckan men efter lite pepptalk med Cissi (ja, olika stavning=två olika personer) så kom hon över till mig. Vi sminkade oss tillsammans och glodde på Idol där emellan.

Lördagskvällens vändning blev nog den mest oväntade iallafall. Började med att jag bara satt hem och slappade, verkade inte som någon ville/kunde hitta på något så jag förväntade mig ingenting alls.
Timmarna gick och jag kände allt mer att jag inte ville sitta ensam hemma så till slut beslöt jag mig för att testa på en kväll på Bucken i rågsved.
Kom dit och satte mig alldeles själv vid ett bord och såg nog helt mobbad ut men bara efter ett par minuter dök Anna och Helene upp. Såklart fick jag sätta mig hos dem fast jag fick ju snabbt inse att dem inte skulle stanna. “Jahopp, tänkte jag, solo igen) Men så blidde det inte!
Nej, jag fick följa med dem till Myran och träffade på ännu mer roliga personer.
Jämfört med fiaskot kvällen innan i sångväg gick det mycket bättre den kvällen. Så faktiskt efter allt som hänt mådde jag iallafall lite bättre.

Fast nu är jag nog mer eller mindre tillbaka till den jobbiga känslan igen fast allt löser sig nog…

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Ja nu så

  1. Japp, det var trevlans! Ligger ju lätt till hands att tjöta lite efter jobbet en torsdag. Torsdagsmyyyys 😉 Fast det blev ju rätt sent för dig förståss… Nästa gång kanske vi t.o.m. har råd att ta en matbit samtidigt, vi får väl se! 😛

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen