Mr. Kräsen

Nu har jag hittills testat två olika torrfoder till Styx som han måste få i sig för att lösa upp sina kristaller. Han har tokratat båda två, så imorgon ska min pappa åka byta till ett tredje foder och sen får vi åter igen hålla tummarna.

I övrigt förflöt helgen snabbt och hans medicinering har bara gått fint så jag ska verkligen inte klaga på den fronten.

Idag var det dags för min laserbehandling igen. Jag håller på att ta bort hår permanent under armar och bikinlinjen. Känner mig redan nu så himla nöjd så där är det nog bara att säga att det verkligen är väl investerade pengar.
Men det värsta är nog sitt “göra mer” cravings! Jag vill ta bort överallt nu…*Gaaah*
Hm, får nog ialla fall bli benen nästa gång.
Dags att spara ännu mer pengar!

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen