Presentinslagningskurs…

In såg precis att “presentinslagningskurs” är ett väldigt långt ord men då jag övar mig för fullt på att inte särskriva vågar jag inte ens försöka mig på att dela detta ord.
Men faktiskt i lördags efter att jag och Cicci stängt på jobbet var det dags för en sådan kurs. Jag trodde at man mest skulle få tips på hur man måttar papper för att inte slösa m.m. Oj, så fel jag hade!
Vi fick lära oss att göra rosetter, hur man vek olika dekorationer samt mycket mer.
Det var verkligen jättekul! Efteråt åt vi pastasallad, drack en del vin och pratade massa. En perfekt “personalfest” helt enkelt.
Kvällen slutade med en favorit i repris, Buck Rogers!
Var där även på fredagen. Då började kvällen med att Cissi och en gammal gymnasiekompis Tessie kom förbi. Efter det obligatoriska idol-tittande förpassat vi våra ben mot rågsved och en fullmatad kväll av karaoke.
Det blev även det en toppen kväll och både jag och Tessie gick vidare i deras karaoketävling!
Vet med mig att jag inte har en chans mot alla andra men jag tyckte det var riktigt kul iallafall!

Igår åkte jag och min mamma till Taxinge slotts julmarknad. Naturen där ute är så himla underbar och man fylls av ett lugn som man inte känner igen i vardagen! Vi bestämde oss för att åka tillbaka dit i sommar och gå en promenad. Vem vet, kanske är det jag som kör bilen då?
Det finns mycket fint jämt på sådana marknader men eftersom man inte vet vart man ska ha allt så köpte vi bara två flaskor svagdricka till pappa samt tre flaskor av vår absolut godaste glögg.

Måste inhandla saffran nu också så att jag kan baka lussebullar. Någon som vill komma på glögg fika kanske?

0 reaktion på “Presentinslagningskurs…

  1. Nina: Klart du får komma och självklart är det alkohuuulfritt! Fast till 1:a advent är frågan om jag hinner, men jag hör av mig om tid. Plats vet du ju!
    Cicci: Äsch då, jag slant bara på tangenten där! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.