Julfint hemma hos mig

Äntligen känns det som om jag börjar bli nöjd med julpyntet hemma. Nu är det bara glöggen (som jag fortfarande inte druckit något av) samt lussebullsbaket som uteblivet men jag känner att jag borde försöka klämma in det på söndag kanske.


Ingen lär ju ha missat att det kommit snö ute så det tänker jag inte disskutera överhuvudtaget men oj, så vacker min rönn utanför fönstret ser ut. Ska smita ut på ballefjongen sen och ta en närmare bild tror jag.


Min gran ser lite gles ut men det är MIN gran och jag tycker att den duger. Den är en trogen vän sedan två år tillbaka och lyser så mysigt i mörkret. Ser ni även att den står i en RIKTIG julgransfot, exclusive eller hur?

Sedan har vi mitt fina juliga matbord. Kommer bli mysigt att sitta där imorgon och äta middag med mina föräldrar.
Ska bjuda dem på något jag aldrig tillagat, Bombaygryta hette det. Måste sätta mig och skriva ner vilka dem sista ingredienser var som jag måste köpa imorgon på väg hem från jobbet. Det ser iallafall otroligt gott ut på bilden jag har men vi får hoppas att det smakar lika bra också.

Hade en bra dag i butiken idag (eller som vanligt får jag säga), vi sålde väl inga direkta mängder med tanke på att det är så nära till jul men kassan slutade helt okej.
Det bästa var ändå skrattanfallen som vi fick emellanåt. Snacka om att vi är sjuka ibland, men man blir väl som man umgås?

Ska gå och plocka fram köttet till grytan nu.
Men för att roa er lite till kommer här även en bättre bild på vårt lilla batteribyte som Cicci provspelade (Vi var ju tvungna att kontrollera att det fungerade)

NINTENDO FRÅN 1981

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Julfint hemma hos mig

  1. Vad du har fått det fint, kanske man får lite julstämmning.Vi ser fram emot att bli bjudna på middag i morgon, det är alltid spännande att smaka något som man aldrig ätit tidigare…

  2. Susig gran minsann. Grytan låter spännande! Tala om sen om den gick att äta 🙂 Haha, ja man blir som man umgås, men det måste vara du som har dåligt inflytande på mig!!!

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen