Jag undrar…

Ibland så kommer den där konstiga känslan upp. Vet inte vad den beror på och jag kan inte förklara den mer än att man vill krypa ihop i ett hörn och bara låta tårarna komma.

Känns som om det mesta som jag gör i livet alltid krasar ihop sig på något vis. Att det man gör förstör mer än hjälper!
Fick lite skit idag på jobbet och det gjorde inte saker och ting bättre men som jag brukar säga; någon gång lär allt vända! Jag bara undrar när!

Igår åkte iallafall julgardinerna ner (Ja, förutom i köket där jag inte har något att byta med) kändes skönt att få fixa iordning inför våren…Kanske den kommer snabbare nu?

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Jag undrar…

  1. hej vännen! Vart känslan kommer på kan nog bara du svara på.. någonstans innerst inne finns nog svaret. Vi har också satt upp nya gardiner! Nu är det ljust och fint här, städat undan det mörka (om än mysiga). Vad tråkigt att höra att du fick lite skit på jobbet, jag tycker du verkar så himla duktig..! Vill bjuda dig på bio någon dag snart. Smsa om du kan, och när!! Allt kommer att vända vännen 🙂 Men ibland måste man försöka vända det själv, även om det är svårt. Älskar dig!!

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen