Min födelsedagshelg

I fredags var jag med min mamma och pappa på riverdance. Fy sjutton gubbar vilka duktiga dansare det är!
Skulle jag aldrig kunna lära mig, möjligtvis bli en stjärna på att göra krokben på mig själv men haha, det är jag ju så bra på iallafall.
Lördagen blev det ett litet partaj hemma hos mig. Det spelades buzz och min nya wii installerades men det blev inte så mycket spelande på den då jag inte hade tillräckligt med kontroller. Kvällen avslutades med karaoke på Buck Rogers.
Tack alla för en jättetrevlig kväll och återigen tackar jag alla fina människor för alla gratulationer!
Söndag bjöd jag på fika med familjen även denna dag blev väldigt trevlig.
Så i det stora hela blev födelsedagen riktigt lyckad.

Igår blev det fika för Cissis lilla Camilla samt inköp av Wii Fit plus. När jag sedan provspelade satte jag även upp ett mål på cirkus 4 kilos nedgång på ett halvår. Det borde jag faktiskt greja om jag inte fortsätter min synddiet men så ska det självfallet inte bli.

Slutligen vill jag bara berätta att jag rockar på rockring! *hihi*

TACK!

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen