Mysfredag!

Idag bjuds det på tjejkväll hemma hos mig. Jag ser verkligen framemot det måste jag säga!
Men först ska njuta av en dag i gott sällskap med mitt brysselhjärta Cicci.
Hittills har dagen varit riktigt bra, hann med bussen fast det var på det beryktade och nu har jag och Cicci avnutit en kopp kaffe.
Haha, just nu har Cicci dock väldiga problem att hitta hålet! Snacka om i-landsproblem.

Ja, just det, något måste jag väl iallafall klaga på och det får bli min härliga träningsvärk i höfterna efter allr rockrings-spelande på min nya wii men igår uppnådde jag mitt mål och hamnade på första plats med 835 spinns.
Snacka om att jag är grym! 😉

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Mysfredag!

  1. Haha, det vore väl mer inte-okej om jag vore kille och hade taskig hålvana? 😛 Tack för (som alltid när du är där) trevlig dag på jobbet igår! Om jag kan så kommer jag och hälsar på dig imorrn när du tvingas lata dig hela långa dagen på jobbet 🙂

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen