Så nöjd

Idag har jag fått hjälp att sätta upp mitt hallbord samt min nya sovrumstv.
Känns äntligen som om allt stämmer här hemma men har så många idéer som jag önskar att jag kunde utträtta nu på en gång.

Nr.1 Vill jag riva ut hela mitt kök och bygga upp det från grunden så att man får förvaring och allt precis som man vill ha det. Som det är just nu har jag inte ens ett skafferi i köket utan får trycka in allt i ett av mina vanliga skåp.

Nr.2 Önskar jag måla om samt bygga om min klädkammare så att även där få in mer saker men på ett mer välorganiserat sätt.

För att fixa allt detta behövs något som jag inte har sådär väldans mycket utav för tillfället; PENGAR! Så den som vill kan jättegärna få bidra med ett par tusenlappar. Det skulle absolut inte vara några problem!

Igår var det ett fullspäckad dag. Först och främst jobbade jag mitt vanliga varannan lördagspass i butiken. Vi hade helt okej mycket att göra, inte så att vi blev totalt nedsprungna men tillräckligt för att inte sega till.
Efter avslutat pass bar det av till Heron City för middag samt bio “Snabba Cash”. Filmen fick tyvärr bara en svag 3:A från min sida men smaken är ju som baken.
Avslutningsvis på kvällen åkte jag in en snabbis till Harry B James eftersom jag mycket oväntat fick ett meddelande från min äldsta bror att han var där.
Mycket nöjd även med lördagen så nej, idag tänker jag verkligen inte klaga på något.

Föresten så har jag en vibrationsplatta från Rusta till salu. Den är knappt använd men då jag införskaffat mig en wii-platta så känns den nu överflödig.
Plattan blir DIN för enbart 500:-
En vibrationsplatta från Rusta.   Den hjälper dig att på ett snabbt vis forma kroppen med enbart 11min träning om dagen.  Nypris: 1295:-

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.