Roligt med lön

Nu har jag betalat alla mina räkningar för den här månaden. Hade hoppats på en lite större slant till övers men nja, kan väl inte skryta med att det blev så värst mycket kvar. Jag la dock undan pengar till både håret och 500 kronor som jag ska unna mig att köpa kläder för. Är riktigt trött på att springa omkring i gamla kläder med hål i så jag får börja lite nätt med några plagg den här månaden och sakta men säkert bygga upp min garderob igen.

Har även tänkt att ringa banken och boka tid för att se om jag kan få låna lite pengar till att renovera mitt kök.
Åh nej, nu kom jag på att jag troligtvis har mer räkningar, måste genast kika efter om så är fallet…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.