Trötthet

Jag vet inte riktigt varför jag är så himla trött just. Tycker själv att jag sovit riktigt bra men lik förbenat så blir jag inte helt utsövd. Är riktigt jobbigt att känna såhär men förhoppningsvis så blir det bättre snart.

Idag har det varit en riktigt lugn dag på jobbet igen, det var bara jag och Kent där och då brukar vi alltid få en väldans massa gjort och även idag blev det så.
Efter jobbet åkte jag och Jimmy till GE:s eller vad det nu heter i Norsborg och snabb kikade lite. Hittade ett par tavlor som jag verkligen skulle vilja ha så det är bara dags att börja spara slantarna….IGEN!
Sedan åt vi middag på Bocken, åt fläskfilés pasta som var riktigt god och nu sitter jag åter igen framför datorn men funderar på att spela lite need for speed.
Hm, så får det nog bli efter lite TV-tittande.
Ha en skön kväll allihopa!

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen