Jobb och brännbolls-helg

Oj, den här helgen passerade verkligen fort. Känns som om det nyss var fredag!
Men nu är det bara fyra dagar kvar till en efterlängtad semester.

I fredags var jag och Jimmy på bio, självklart var det Eclipse som vi såg och satan i gatan vad bra bra den var! Vill ha den på DVD NU!
Efter bion tog vi en tur bort till Hydro i Alby för en alldeles “för” trevlig karaokekväll.
Fick skjuts av Jimmy till jobbet på lördagen vilket var väldigt tur eftersom jag lite smått försovit mig. Inte en katastrof men hade blivit tight om jag skulle åkt kommunalt.
Arbetsdagen flöt på väldigt snabbt trots att jag tänkte på alla andra som hade trevligt på “brännbollspartajet” som var i Norsborg, men jag fick min dos jag också!
“Om du sätter dig på våran filt kommer du aldrig härifrån” var det någon som sa 😉
Ja, DET stämde minsann!

Tack allihopa för en alldeles, alldeles underbar kväll!

Söndagen blev ganska lugn. Efter att ha avnjutit en frulle tillsammans med Jimmy åkte han till jobbet och jag kröp ner i sängen för en powernap på två timmar. Vaknade utsövd och pigg och tog därför en promenad ner till mina föräldrar och spenderade sedan hela dagen på deras veranda.
Avnjöt en McDonalds middag framför en film tills Jimmy ringde och frågade om jag ville bada. Ja, varför inte tänkte jag då hela kroppen fortfarande var på tok för varm, men dit vi åkte blåste det för mycket så jag doppade bara benen.

Idag har jag varit iväg med pappa en snabbis på hemligt-uppdrag!
Funderar på att ringa honom och fråga om vi inte kan ta en tur till el-giganten också för inköp av en ac. Det är så himla varmt och fuktigt inne så man vill helst springa omkring naken mest hela tiden och det går ju inte!


SKÅL!

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Jobb och brännbolls-helg

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen