Mums säger Styx!

Hoppsan jag har glömt att uppdatera igen men för en gångs skull har även jag passat på att njuta av den otroligt sköna sommaren!
Igår var jag vid Hökarängsbadet med Cissi och Camilla, trots en liten duggskur och relativt mycket moln så lyckades jag bränna ryggen lite s¨blir det bad idag ska jag minsann smörja in mig det är ett som är säkert.
I lördags var jag och Jimmy först hemma och Cicci och Patrick på middag och sedan åkte vi till Norsborg för den årliga balkonfesten där det även blev ett litet nattabad (mitt första dopp för i år).
I övirgt har dagarna mest bjudit på hårt arbete, solande och kikande på när alla andra badar men som sagt nu har jag också kommit igång mer.

Idag vaknade jag vid åtta på grund av värmen i sovrummet men det gjorde inte så mycket eftersom jag nu hinner plugga lite innan det är dags för allt kuligt idag.
Sitter här och har precis inlett min andra kopp kaffe efter äggmacka och samt en tallrik youghurt som jag och Styx delade¨på som vanligt…

Mums säger Styx!

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen