Konsten att aldrig bli färdig

Jag förstår verkligen inte hur det kommer sig att hur mycket man än städar så blir man aldrig färdig!

Idag har jag städat hela dagen och trots det så är jag inte ens klar till hälften, fast nu känner jag att jag får ta resten en annan dag för jag är verkligen urless på allt som har med städning att göra.

I lördags så jag jobbade jag själv i butiken, hade det väldigt stressigt mina första timmar för att det sedan skulle dö helt och hållet. Kände dock att jag inte var på mitt bästa humör men trots det försökte jag mitt bästa att le och se glad ut.
Väl hemkommen så hade Jimmy maten klar vilket var jättebra eftersom jag var vrålhungrig! Mumsigt var det också.
Senare på kvällen blev jag ensam hemma, Jimmy var på Sthlm Crusing och jag kände att det inte var något för mig. Jag spelade Sims hela kvällen och kände hur humöret återvände.

Vet att jag kastar om dagarna helt och hållet men ni får överleva!

Var på “mini kräftis” hos Cicci och Patrick i fredags, vi avnjöt över 40 kräftor totalt! Inte illa pinkat om jag får säga det själv! Även nubben fanns till hands.

Efter en skön sovmorgon på söndagen åkte jag och min snutt till IKEA, inhandlade lite lådor och nya sängkläder. Det blev kinabuffé till middag och sedan gick vi och såg Grown Ups, om ni inte redan har sett den så gör det!

Ska strax sätta fart med middagen, blir Pasta och Köttfärsås idag. Längesen nu och det ska bli så gott!

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen