Stängningsvecka!

Nu var det ett tag sen sist igen men det blev så att jag koncentrerade mig mest på att ta mig igenom den första veckan på jobbet efter semester. Allting gick bara bra och insåg hur skönt att är att ha körkort och bil nu!

Den här veckan jobbar jag enbart i butiken, har haft en ledig dag av sju och nu jobbar jag fram till lördag. Fast på onsdag är jag ledig och ska då träffa Nina med hennes senaste tillskott Ellen. Ska bli så kul att få lillskrutten!
Nu på fredag ska det bli lite kräftskiva med Brysselfröken och hennes hjärta!
Vi ska äta kräftor, choklad och chiliglass plus något annat som ej är bestämt ännu. Tror i alla fall att det blir till att åka kommunalt på lördag-morgon, vågar nog inget annat! Hehe…
Dags att fixa till frippan nu och sedan åka till en låååång och ensam dag i butiken!
Buhu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.