Tiden går snabbt…

när man har roligt!
Oj, två veckor har gått sedan sist. Vad har hänt under dessa slarviga uppdateringar?
Äntligen har vår nya säng kommit!

Så sovs det kungligt (nästan) här hemma, jag vaknar knappt en enda gång längre och det känns helt sanslöst bra.
Först trodde vi dock att det blivit något fel då jag inte alls låg lika bekvämt som jag gjort i butiken men det visade sig att dem bara märkt fel med klisterlapparna så en snabb vändning av madrassen och vi var åter nöjda!
Förutom säng har det även dykt upp lite andra nya saker i mitt hem;
* Blev en beställning från H&M (där allt passade den här gången)
* Har blivit med Iphone!
* Sist men inte minst så beställde jag en ny smyckeshållare från http://www.mihi.se Så himla praktiskt att få upp smyckena på ett snyggt men ändå praktiskt sätt, samt att jag är så nöjd med att leveransen gick så snabbt.
 
Tack Emma för att du berättade var du köpt din! ‘hihi*

Förutom detta så har jag även tagit tag i något som jag pratat i så många år; jag har börjat träna!
Visserligen bara varit där tre gånger ännu men det är garanterat fler en noll och jag vet att jag kommer fortsätta nu. Lättare när man är två som triggar varandra!

Ja, just det, sen har jag varit hos min frisör Laila igen. Blev lika nöjd som vanligt trots att vi klippte det kortare och håret antog en viss mörkare nyans. Tror visst jag gett upp min kamp att få långt hår!

Nu måste jag sätta fart mot jobbet, någon som vill stänga åt mig ikväll?

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen