Ladies Night, bocken och Thai Dream…

Ojoj, precis som Nina skrev så hade jag ju lovat att bättra mig…Vilket inte gått så bra hittills, men än har vi inte gett upp eller hur?

I fredags var jag på Ladies Night med min mamma. Väldigt sällan man får chansen att göra något på tu man hand med sina föräldrar så det uppskattades av båda parter.
Snacka om att det är duktiga killar som är med i den showen, men mest slående måste jag nog säga var Stephen Simmonds. Vilken röst och scennärvaro!
Efteråt var jag helt slut och hoppade i säng på en gång med min bok jag hade börjat läsa medan jag väntade Jimmy som varit ute på egna rövarstråt…
Lördagen inleddes som vanligt med långfrukost när vi får en gemensam helgdag och sedan blev det en riktigt filmtittardag, ovanligt? Nej, inte så värst kanske…
Kvällen avslutades med en jätte trevlig kväll på Bocken med sång och skratt. (Bilden är från den kvällen)
Efter en ganska välbehövlig sovmorgon gick jag upp till VI och handlade lite frukost. Man vaknade till ordentligt av den friska luften ute och det var bara bra för en halvtimme senare fick besök av Jimmys pappa.
Middag avnjöts på den nya restaurangen i Högdalen “Thai Dream”. Maten och personalen får 5 av 5 möjliga, mums! Vi firade min pappa så mina bröder var där med respektive familj.
Helt otroligt vad ens familj växer fort!? Det känns ibland som om det var nyss som vi enbart var fem i familjen och helt plötsligt sitter vi 12 pers kring bordet. Vad hände?
Fast det är bara trevligt och jag älskar min familj massvis!

Idag hoppade vi träningen då Jimmy kom hem så sent ifrån tandis. Ingen utav oss hade ätit middag och det kändes inte bra att träna på tom mage, så återigen Nina; Förlåt för att jag svek dig idag men på onsdag syns vi!

Nu ska jag sätta mig i soffan och sällskapa Jimmy litegrann!
Ha en trevlig kväll!

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Ladies Night, bocken och Thai Dream…

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen