Nu början resan nedåt

Från och med idag börjar jag min resa ner till mitt mål, att först och främst bli av med mina semesterkilon jag lagt på mig!
Jag ska framför allt använda mig utav en app på min iphone som är utformat litegrann som en matdagbok skulle jag vilja påstå sedan ska jag ju även fortsätta att träna på gymmet, måste bli lite flitigare där igen bara.
Imorgon ska jag dock dit som vanligt och håller tummarna för att även orka ytterligare en dag den här veckan.
Hade varit kul att lägga upp en före och efter bild men jag är nog faktiskt lite för “generad” för det.

Igår var jag och mamma hos veterinären med våra små killar för den årliga vaccinationen. Det gick toppen bra!
Har varken sett Styx eller Morris slappna av så mycket inför en främmande person på en främmande plats innan.
Just i skrivande stund liggar Styx i mitt knä och myser, känns varmt och skönt måste jag säga!

Är så sugen på att handla massa nytt men tyvärr så blir den här månaden så knaper att jag är tveksam om pengarna kommer räcka men vi får försöka.
Har sett MASSA nya skor jag vill ha plus mycket fint på HM men men, vad gör en fattig?

Börjar även bli lite frusterad på olika ting som ska gå smidigt och fint i vår vardag.
Jag har varit hos läkaren för mina buksmärtor och fortfarande inte lyckats bli hjälpt, här har ni händelseförloppet;
* Jag ringer till läkaren får en tid och kommer dit, då visar det sig att jag “kommit fel” och får betala för att enbart fått reda på det.
* Vid samma tillfälle går jag ner till receptionen och försöker boka en tid till den “rätta” läkaren. Det går inte utan jag måste ringa för att boka en tid.
* Jag går ut och ringer upp för att få höra att “inom hmhm och hmhm ska dem ringa upp mig” så jag slår mig ner och väntar ihopp om att jag kanske kan få en tid redan samma dag. Ack nej, jag får vänta en vecka!
* Veckan gick och jag åkte till min bokade tid. Läkaren klämde lite, lyssnade på halva örat av vad jag sa och skickade en remiss till Farsta för ultraljud av njurar och galla.
* Närmare två veckor går innan jag får komma dit på en tid och där visar det sig att allt ser bra ut och dem säger att dem ska meddela min läkare.
* Över en vecka senare (alltså idag) får jag ett bra hem från min läkare om att allt på ultraljudet såg bra ut och att jag gärna fick ringa till vårdcentralen om jag hade ytterligare frågor.
Slutgiltigt resultat: Jag står åter på mer eller mindra ruta 1. Har fortfarande samma problem och måste återigen ringa och boka en tid!

Sund läkarvård eller inte kanske!?

Nu ska jag kila i säng och bläddra i ett par tidningar, möjligtvis brodera också. Vem vet?! Och nej, det är inget töntigt med det, det är COOLT, så det så!
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen