Så tacksam

Jag är oerhört tacksam för mina få läsare som varje dag inväntar ett nytt inlägg från mig!
Tyvärr är jag ju (som ni sett) inte den snabbast på den fronten men jag försöker sakta men säkert bättra mig.

Just nu har vi det otroligt lugnt med ordrar på jobbet men alltid fullt upp med massa smått så dagarna har sin stilla gång.
Igår blev det gymmet i lite mer än en timme. Jag körde på lite hårdare med tyngderna och jag må säga att det känns en del i ryggen och armarna idag men det är en bra värk så den får gärna vara. Kör även på stenhårt med min nya app på iphonen. Det känns som om jag har bättre koll på allt jag stoppar i mig och hittills har jag faktiskt inte ätit upp alla mina kalorier någon dag men känner jag mig själv rätt så lär ju det snabbt spricka när det blir helg. Får helt enkelt träna ännu hårdare för att bränna bort det! Hehe…
Så kul att jag och Nina umgås mer när vi båda sliter på med träningen och ännu mer kommer det bli när vi kommer igång på riktigt (Ja, Jimmy är ju med också såklart).

Imorgon ska vi ha lite middagsgäster. Det var ett tag sen nu och det ska bli jättekul!
Man kan träffas på ett helt annat sätt än när man umgås på krogen, fast det är ju också kul.
Vem vet jag kanske även lyckas ta ett par bilder också?!

Ska försöka klura ut en mur till en av mina byråer idag så att vi kanske får sova en hel morgon utan att bli väckt utav morgonmarodören, Styx!
Tips och idéer är välkomna!

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Så tacksam

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen