Åh, vad vi är duktiga!
Vi kom iväg och tränade idag med, åt en nyttig middag och nu ska här strax duschas.
Så otroligt skönt att vara på gång på RIKTIGT! Men det är nog inte så konstig när man känner sig så blobbig som jag gör för tillfället. Inte särskilt kul när kläderna krymper (och jag som redan hade klent med kläder) och huden blir dålig av allt dåligt man stoppar i sig men som sagt nu är det nya tider och mina jeansleggings väntar på en hylla i klädkammaren för att användas igen (som det är nu är det omöjligt).

Sitter och kollar efter ljudböcker som jag kan lyssna på medan jag tränar. Varför inte förena nytta med nöje liksom!?
Har hittat ett par intressanta så snart kanske jag fastnar på gymmet för att “bara” lyssna på ett kapitel till. *Hehe*

Känner mig fortfarande lite skum i humöret men det är ju sådana tider nu, finns säkert fler där ute som känner som mig?

Imorgon tänkte jag att vi ska gå på bio, ska få två gratis biljetter av min snälla mamma, det blir senaste Harry Potter filmen om det bara finns biljetter kvar. Det måste det!
Det blir middag på Heron då men frågan är vad man ska välja för mat utan att det bli för onyttigt!? Får suga ordentligt på den under dagen imorgon…

På lördag är det jobb i butiken som gäller. Ser framemot att träffa Brysselfröken Cicci igen för det var så länge sen men att jobba hade jag nog faktiskt kunnat strunta i men det blir säkert trevligt.
Kvällen ska avslutas med inflyttningsfest hos en kompis, vi ska göra vårt bästa så att hon inte blir utslängd med huvudet före men man kan aldrig lova något, eller hur?! 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”

  1. Jag håller med, trevligt att få leka lite med finaste Jennyn men inte lika kul att jobba :S Men vi får nog dagen att gå ska du se 🙂

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen