Hemma…

Egentligen är det min jobblördag idag men då jag varit risig i veckan blev det inte något utav det. Har varit så dålig att jag legat på sjukhus.
Varför?
Jo, jag fick/har en allergiskreaktion som vägrar ge med sig troligtvis av pencillinet som jag precis ätit. Normalt vis går nässelutslagen över efter 24 timmar men inte för mig inte. Har nu haft det sen i tisdags morse och jag skojar inte vad det har kliat!
Bästa för mig just nu är att inte bära kläder över huvudtaget eller min fleecemorgonrock går bra. Kläder påverkar histaminet (som man får utslagen ifrån) eftersom det blir friktion och där av så kliar det bara ännu mer!
Här kommer en del bilder från skräckupplevelse.Vissa av bilderna ser inte så trevliga ut så titta på lite egen risk!
Men nu förstår ni vad jag gått/går igenom!
Idag sitter tyvärr klådan mest på händerna och det gör ju det hela mycket svårare att försöka att inte klia på men jag kämpar.
Jag ska på ytterligare återbesök till både Huddinge för allergiprover så att jag slipper att detta händer igen plus till vårdcentralen så att jag kan få mer behandlingen med tanke på att det inte försvinner. Men det har ju iaf lugnat ner sig en massa!
Igår så sov jag enbart två timmar på hela natten, lagom kul att sitta uppe och försöka få tiden att gå. Varvade med kylbalsam, potatismjöl och balkongsittande. Potatismjölet funkade sjuktbra med smuligt blir det överallt.
Inatt har jag dock fått sova ut och jag känner mig som en ny människa fast nej, inte helt ny först måste klådan bort bort bort bort…..
Nu ett besök i badkaret med herr Potatismjöl!

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen