Idag tjuvstartade vi advent tillsammans me…

img_0369 (MMS)

Idag tjuvstartade vi advent tillsammans med mina föräldrar. Nu längtar jag ännu mer till på lördag då allt ska förberedas inför första advent. Mysfaktor 100!  Men just ikväll har vi tvättstugan och fortfarande massor kvar, Blä!  Imorgon ska det tränas igen och skumt nog så längtar jag faktiskt!

0 reaktion på “Idag tjuvstartade vi advent tillsammans me…

  1. Ja det vet jag ju 🙂 Men du har ju en helt annan stil hemma hos dig, där passar det in så bra!!!

    Hemma oss mig känns det så felplacerat.. Men jag ska försöka fixa lite filtar, ljus och kanske några lyktor och så!! Det blir nog bra.

    Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.