Nu är fin potätterna avnjutna! Vad lät det…

img_0320 (MMS)

Nu är fin potätterna avnjutna! Vad lät det var att göra plus att det nästan var för gott! Fläskfilén blev jätte saftig när man förstekte den och sedan stoppade den i ugnen. Klart fem stjärnor till den lyxmiddag denna sega måndag till ära.  Har även gjort ett nytt försök med kladdkaka då min första blev som en sockerkaka så jag hoppas att det blev bra nu men jag har min farhågor om att det blev lite knas med denna med. Lärde mig iaf att man inte ska knäcka äggen direkt i varmt smör då börjar vitan koka men även den bästa ska lära sig något nytt.  Nu ska här ses ytterligare en Beck film med kaffe och mys…

0 reaktion på “Nu är fin potätterna avnjutna! Vad lät det…

 1. Vad gott! Vi åt nästan samma sak för någon helg sedan 🙂

  Du får komma och baka kladdkaka med mig, brukar få mkt komplimanger för dem 🙂 Har du gjort efter mitt recept?? (Och jag blandar i mina ägg trots att smöret är varmt och den blir supergod ändå.)

  150 gram smält smör.
  2,5dl socker
  1dl sirap
  2tsk vaniljsocker
  2dl mjöl
  ev 1kryddmått bakpulver, men det behövs inte om man inte vill att den reser sig lite upp. Men oftast vill man ju ha den platt!

  Och ha den inne tills den ser bra ut på kanterna men kladdig i mitten, den stelnar mer än man tror när det kallnar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.