Tillbaka

Lördagen blev en stående dag. Jag glömde till och med bort att äta lunch men det gick okej iaf, fick åtminstone en väldans massa gjort.
När jag kom hem var det bara att hoppa in i en dusch och förbereda mig för den stundande in flyttningsfesten.

Här är resultatet, med lite eggheadvarning men men…
Har fortfarande lite skum hy i ansiktet efter alla utslag men sakta men säkert blir det bättre.

Tyvärr blev det bara kort partajande för min del (och Jimmy då han valde att följa med mig hem). Jag började må jätte skumt, både illamående och sug i kistan men efter en välbehövlig sömn var jag på fötter igen.

Söndagen spenderades mest i soffan med undantag av ett besök på gymmet samt avslutningsvis av kvällen ett besök på heron med bio, HARRY POTTER wuhu!
Grym film verkligen, men som vanligt saknar man små grejer från böckerna som man själv tyckte var viktiga men slutbetyget är iaf 5 av 5.

Idag är min lediga måndag men det blir ganska mycket att göra känns det som. Jag vaknade av att Styx satt på byrån i sovrummet och jamade som vanligt (och just nu går han omkring och konstant piper, hjälp någon!?) och så fort ha såg att jag vaknade hoppade han ner med en duns och upp i sängen som världens gladaste kisse; “Åh, är du vaken, gud så kul!!!”. Om jag då lyckades somna om så gjorde vi bara om proceduren, inte så värst kul nej!

Lite senare idag ska jag besöka Fonzi igen för fortsättning av min förstörda nacke samt dem andra vanliga ställena som man har knutor i.
Det blir skönt när man börjar bli människa igen…

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen