Fredag

Nu har inventeringen på jobbet börjat och dagarna rusar iväg av allt räknande…

…Nej, nu ljög jag!
Fast jag måste säga att dagarna går rätt fort så en hel lögn var det inte.
Jag har precis avslutat min tredje antibiotikakur i loppet av cirkus två månader. Nu ligger förhoppningar i att jag ska vara *piiip* ett tag framöver.

Idag blev det en pizza till middag för att jag helt enkelt var så himla sugen på det. Efteråt åkte vi till City gross, elgiganten och media markt allt i hoppet för min del att jag skulle hitta Beck nr.16 men ack nej ack nej, inte blev det någon film inte. Fast på Media markt hittade Jimmy Wii Resort för bara 299 kronor så det sitter vi och spelar nu.

Idag vill jag bjuda på ännu en gammal bild sen jag var liten och även den gång lite kärlek mellan förälder och barn fast den här gången är det min mamma och jag.
Jag tycker att det är en jättefin bild som verkligen beskriver bandet som jag och min mamma har.
Plus att det händer att vi fortfarande tar en promenad och håller varann i hand, för vem behöver inte känna lite närhet av sina föräldrar?!

Imorgon firar jag och Jimmy ett år…
Så klockan 14.00 checkar vi in på hotell och ska ha det allmänt mysigt och slappt (med egen bastu i sviten, ja SVITEN). Bjussar på lite bilder när vi är hemma igen.

Ha en trevlig fredag samt helg mina vänner!

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Fredag

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen