Jag är tillbaka!

Det tog ett par dagar men nu är jag på benen.
Har jobbat två dagar och det känns sjukt att säga det men f*n vad skönt det är att vara tillbaka!
Igår blev det en tur till gymmet också och imorgon bär det av igen.
Har även fått upp lite adventsaker (vilket som synes på bilden). Tycker att det är otroligt mysigt med jul plus att jag verkligen tycker om att pyssla.

I helgen tänkte jag ge mig på lite julbak samt få upp julgardiner samt så har man som vanligt allt vanligt städande att göra. Kanske ska försöka ha lite helg också? Äh, det kan man ha ett annat liv…
Ja, jag får ju inte glömma att jag ska jobba också men fördelen med det är ju att jag får måndagen ledig. Passade därför på att ringa min frisör Laila (som jag anser är världens bästa frisör) och boka in en tid. Den här gången blir det bara en klippning men det behövs innan jag ser ut som svinto IGEN!

Ja, imorgon är det fredag såå vad händer ihelgen för er gott folk?

0 reaktion på “Jag är tillbaka!

  1. Hej gumman!
    Jag har inte hört av mig ang. träningen för Mathias har vart magsjuk så jag har inte kunnat komma iväg. Jag har ont i magen nu, men hoppas på att klara mig med det och slippa kräkas. Ses vi på måndag på gymmet??
    Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.