Okej, nu kör vi…

Fredagen avnjöts med älsklingen i soffan, flippade mest runt på kanalerna och blev trötta väldigt tidigt så klockan elva låg vi och sov. 
Jimmy körde mig till jobbet på lördagen eftersom vi skulle äta middag och Cicci och Patrick. 
Dagen i butiken gick snabbt, men man märker inte direkt av julhandeln ännu men snart lär ju även den sätta igång på riktigt.
Hade en riktigt trevlig kväll med god mat och sällskapsspel. Hade med mitt “Lika par leka bäst” spel. Trodde att det skulle gå snabbt att spela men det tog faktiskt hela kvällen och man insåg att man kan mycket men ändå mindre om varandra…
Vaknade klockan fem på morgonen med sveda på det där välkända stället! F*n tänkte jag inte nu igen!
Hällde i mig tranbärsdricka och massa vatten men insåg att det tillslut blev dags att åka för att få medicin.
Besöket gick snabbt och vi åkte till Willys för att handla maten för kvällen; TACOS, mums!
Hann få i mig en tablett samt två tacos då jag kände hur det började klia i båda halsen och ögonen, gick in på toan och kollade mig i spegeln och mycket riktigt så hade jag även lite prickar i ansiktet, på halsen samt bröstet.
Kul…not! Gick och tog en allergitablett och sen avvaktade vi för att se om jag svullnade mer i halsen men som tur var gick det ner av sig själv. 
Det gick cirka en halvtimme och helt plötsligt får jag sjukt ont i magen. Det var bland det värsta jag känt i hela mitt liv! 
Jag la mig i sängen och mer eller mindre skrek av smärta, Jimmy låg bredvid och strök mig på ryggen och jag var beredd på att be honom ringa efter en ambulans men sakta men säkert så kände jag hur det började släppa.
Tillslut var allt borta och vi fortsatte vår myskväll!

Jag var ganska trött och sov riktigt hårt inatt men hade ställt klockan på nio så att jag skulle ha gått om tid att vakna till liv innan det var dags att gå till Laila…
Dessvärre somnade jag om och fem över halv ringde Laila och frågade var jag var, pinsamt JA!
Men som tur var är hon väldigt förstående så det gjorde inget utan vi bokade en ny tid.
Ringde vårdcentralen och frågade om medicinen men dem tyckte jag skulle “blanda” min allergimedicin med pencillinet och peppar peppar så har det fungerat hittills idag.
Passade på att få upp julgardinerna och ska fortsätta små plocka i en halvtimme tills min mamma kommer och hämtar mig.
Det bjuds nämligen på middag hos min föräldrar idag…

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen