Radera, jupp klart!

Jag skrev precis ett blogginlägg som jag valde att spara för mig själv.
Det är den fördelen man har att välja vad man vill publicera av sina tankar och vad man vill behålla för sig själv.
Tycker att vissa personer kanske hänger ut sig själv samt familj och vänner lite för mycket men vissa behöver väl kanske ventilera sig på det viset!

Imorgon ska vi åka hem. Det ska både bli skönt och trist!
Fast så är det väl nästan jämt?
Får göra en bättre uppdatering av veckan när jag kommit hem men egentligen har jag inte gjort så mycket mer än hälsat på släkt på störåsen och broderat massa massa massa…

Funderar om det är dags att brodera lite igen (precis som en gammal tant men det börjar jag ju nästan bli) men det är ett bra sätt att skingra tankarna på eller typ inte tänka alls.

0 reaktion på “Radera, jupp klart!

  1. Jag håller med dig, en del lägger upp väldigt mycket privat på sina bloggar. Jag försöker att inte dra in andra i mina inlägg och tar inte heller upp Mathias i min blogg särskilt mycket. Har många gånger funderat på hur jag ska göra med bilderna på barnen.. Är det rätt/fel att lägga ut de på nätet. För tillfället känns det okej, så jag fortsätter, men vi får se om jag kanske börjat "vattenstämpla" de snart (bara att det krävar ännu mer jobb, och jag vet inte hur mkt tid jag har lust att lägga på bloggen..)

    Men hur mår du ? Lät lite nere i inlägget?

    Stor KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.