Nästan en vecka…

Utan att uppdaterat bloggen. Fy på mig!

I fredags fick jag som jag nämnde finbesök från Haninge, min brysselfröken var på middag och jag bjöd på tacotårta, rödvin, kladdkaka och till det drack vi chokladkaffe som jag fick i ”försenad inflyttningspresent”. Det kaffet rekomenderar jag verkligen!

I lördags begav jag mig ner till mina föräldrar och njöt i solen. Vi åt lite kycklingspett på verandan och riktigt myste tillsammans. Hade en sådan lördag som man alltid vill ha framför allt i det här efterlängtade vädret.
På kvällen åkte jag och Jimmy till Norsborg och firade en av hans kompisars födelsedag och avslutade kvällen med lite karaoke på Bocken.

Söndagen var det kalas för min yngsta brorson Oscar som blev 2 år och även denna dag fick jag spendera många timmar ute i solen.
Dagen avslutades med film, första Johan Falk filmen och jag måste säga att jag blev riktigt positivt överaskad.

Veckan i övrigt ersattes med massa jobb på vårt närmare 30 gradiga lager men vi har haft mycket att göra så dagarna har gått relativt fort och kvällarna blivit rätt långa eftersom det nu är så ljust på kvällarna. Man har ju så svårt att gå och lägga sig i tid då.

Idag hade jag sovmorgon, det var min butiksdag och vi fick faktiskt riktigt mycket att göra. Lite jobbigt måste jag ändå säga att det är när man läser om alla som får vara ute och njuta av solen men men min dag kommer den med.

Nu ska jag sätta mig och njuta av att det äntligen känns som om jag faktiskt kör bil riktigt riktigt bra!
Ha det så bra så länge,
på återseende!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.