2011 nu ja

Vilken nyår det blev! Det krävdes en heldag i soffan igår för att återhämta mig och nu har vi återigen slängt ner oss i soffan efter att varit och bytt min laptop som jag fick av världens bästa darling!
Så nu har jag en rosarutig jätte vacker laptop som är alldeles underbar!
Var tvungen att blogga mitt första inlägg för 2011 på den och det kan inte beskrivas hur slappt det känns att kunna ligga ner i soffan och blogga.

Imorgon är det tillbaka till jobbet som gäller efter en veckas ledighet, det känns inget vidare men vet att det brukar lösa sig så fort man är där samt att jag får börja lite senare eftersom jag har en läkartid imorgon som jag för allt i världen inte ville missa.
Sedan efter jobbet ska jag på massage hos bästaste Fonzi.

Så vad säger man?
2011 börjar inte så värst pjåkigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.