Nu är jag ARGER!

Vilken Blä-kväll det blev! Varit sugen på att spela mitt sims hur länge som helst och idag tänkte jag ta chansen då Jimmy iaf ville testa sina nya spel. Vad händer? Jo, feler jag fixat bort är där igen och den här gången gick det inte att lösa, jäkla SecuROM!!
Sen börjar jag skriva upp i min kalender vilka lördagar jag ska jobba och inser att jag kommer bli blåst på tå lediga dagar framöver pga min chefs tankegång och talesätt: Ibland har man tur och ibland har man otur! Åhhhh, bläääääää!
Och nu efter att ha skrivit detta inlägg först i iphonen och nu på facebook som statusuppdatering lägger jag istället upp detta inlägg i min blogg där jag får ha HUR MÅNGA TECKEN JAG VILL!
*ARRRRRGH*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.