Öva är grunden


Idag har jag övat för fullt på nya systemkameran man är fortfarande en nybörjare men lite duktig tycker jag själv att jag är. Det är tur att jag har ett vackert motiv att öva på också!

Jobbade halvdag på jobbet och efteråt bar det hem för att städa, städa, städa och äntligen börjar det likna ett välstädat hem igen. Blev så himla försummat när jag var sjuk och det har tagit tid att få iordning på allt igen.
Jag och Nina planerade att träna idag men tyvärr så stängde dem tidigt eftersom det är röd-dag imorgon så det fick bli en trevlig fikastund istället vilket inte var helt fel heller!


Snart ska julen kastas ut och som vanligt känns det lite trist eftersom jag älskar den mjuka och varma känslan man får hemma av allt julpynt. Fast om jag fick välja så skulle jag gärna kasta bort all snö samtidigt som man städar ut julen. Tänker dock hålla på pyntet ett tag till så kanske jag får som jag vill med snön också!

Nu ska jag fortsätta att städa en stund till och sen krypa upp i soffan och möjligtvis avsluta kvällen med ett par Tre Kronor avsnitt och ett glas vin. Vad gör du?

0 reaktion på “Öva är grunden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.