Pricktest

Idag fick min lilla pingla till bil ta den långa vägen med en nervös förare enda bort till Huddinge sjukhus för att pricktesta lilla mig.
Fick där veta att jag aldrig mer (vilket jag redan förstått själv) får äta Selexid igen och om jag måsta ta Furadantin så MÅSTE jag ta dem med min allergimedicin. Båda dessa penicillintyper är emot urinvägsinfektioner och den tredje vanligaste är jag och min mamma helt resistenta emot.
Men en nyhet var att jag tydligen inte tål en växt som heter Gråbo. Jaha, sa jag, och hur ser den ut?
Ja, och såhär ser växten tydligen och ut. Den trivs i dikeskanter och numer tänker inte jag ströva där inte!

Just nu sitter vi och väntar på att få gå ner till vår kära tvättstuga igen. En månads tvätt idag bara samt sängkläder men faktiskt får vi bara skylla oss själva. Som tur var hann jag se att även tvättstugan bredvid vår var ledig så vi tjänar åtminstone en timme och slapp tvätta en maskin med handdukar uppe. Nice att få allting torrt också!

Sitter och fiddelurar inför lördag också. Restaurang Bocken där vi ofta(st) är på lördagar ska ha en galakväll där långklänning samt kostym är ett måste. Klänningen har jag och sminkad ska jag få bli på MAKE UP-store vilket ska bli otroligt spännande, men sen kom vi till mina bekymmer just nu:
Håret
Alla som känner mig vet att jag inte är en hejare på det där med frisyrer. Brukar sluta med att jag har en halv flaska hårspray i håret och fortfarande inte alls är i närheten av vad jag tänkt mig från början.

Skor
Javisst, självklart jag är Skoman som så många andra men jag tycker nog inte jag har några skor alls som passar min klänning. Kanske måste inhalndlas nya? Men ja, det är halt ute och jag vill ha klackar. Behöver jag två par skor med mig då?

Väska
Vilken väska ska man ha? För två par skor så behövs en stor men ett par en liten. Hm, inser helt plötsligt att jag iaf inte har en vettig väska så får väl köra på min vanliga stora så var ett problem löst.

Smycken
Eftersom jag jobbar med smycken så tycker jag självklart att det är en viktig punkt. Ska jag ha både örhängen och halsband eller bara ett par stora örhängen?
Svänger nog in på Glitter på lördag när jag jobbar för en snabb check om jag hittar något billigt och bra. Men frågan kommer ju kvarstå så länge jag inte kan bestämma hur jag ska ha håret eller hur?

Vilka bekymmer man kan ha i detta I-land men det får man faktiskt ha ibland. Det tycker åtminstone jag!
Beställde mer kläder ifrån HM igår. Känns skönt att jag äntligen ska ta mig i kragen och slänga ut alla tröjor och brallor med hål i, det är verkligen på tiden.
Ett nytt liv har börjat där jag ska unna mig själv mer kläder för att kanske på någotvis få självförtroendet att växa något iaf.
Ska nog genast ta tag i det innan alla rena kläder ska ner i lådorna igen.

So long, nu ska här rensas!

0 reaktion på “Pricktest

  1. Det lät som en rolig kväll! Vad är det för klänning som du ska ha? 🙂

    Bra att du unnar dig själv kläder Jenny, tror också man får lite mer självförtroende/självkänsla i snygga kläder, då man känner sig fin.

    Puss o kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.