Uppladdning

Efter en mycket lång dag på jobbet så blev det äntligen hemgång. Med vissa svårigheter att parkera lyckades jag tillslut komma in i luckan som var bäst inåkt på (plogbilen har inte kunnat ploga “parkeringskanten”).
Det första jag gjorde när jag kom innanför dörren var att återigen plocka upp kameran och testa några nya idéer i jakt på den bilden jag har i huvudet:

Det tar sig men än är jag inte där.
När Jimmy kom hem gick vi upp och pantade alla burkar och flaskor vi haft på balkongen hela vintern, det blev ett par kronor eller som jag tänkte när vi gick hem; dem betalade grillkryddan!
Till middag gjorde jag en räk/kalkon wok som vi hade nudlar till. Blev gott men tyvärr inte riktigt som jag hade tänkt mig:

Just nu sitter jag och laddar inför imorgon med ett glas kall glögg (inte lika gott som varm men jag är för lat för att värma den. Jimmy sover på soffan så jag kan fortsätta tråka med kameran och läsa olika sidor för att kanske förstå mig på hur man ställer in skärpdjupet också.
Jag bjuder på ytterligare två bilder jag tagit ikväll som jag tyckte blev trevliga:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.