Ensam är stark

Ja, ytterligare en dag då jag är ensam på “lageravdelningen”. Det är tur att vi inte har så mycket att göra så att man faktiskt klarar sig, men tyvärr har jag ju lyckats göra allt jag hade för dagen så som vanligt lär väl eftermiddagen bli lång.
Igår hade vi ju besök av vår franska-säljare här och då satt jag med på möte samt hade fullt upp med min vanliga sysslor så den dagen så snabbt som man önskar att alla dagar gör.

Ikväll ska jag på middag hos mina föräldrar, det var längesen så det ska bli mysigt och sen ska jag och min pappa åka och hälsa på min farmor. Det var verkligen på tiden för det var för längesen jag var där!
Avslutningsvis denna dag ska jag glo på lite underhållande Tre Kronor avsnitt samt vika undan tvätten så att det blir lite fint till helgen.

Imorgon är det äntligen dags för melodifestivals-genrepet med fina Nina som jag också fick fika besök av igår. 
Lördagen spenderas med jobb för att avslutas med schlagermiddag….

Så schlagerhelg se upp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.