Full rulle!

Förstår inte riktigt hur man kan ha så fullt upp hela tiden men agendan är verkligen full nu och har varit sådan sen början av detta år.
Men nu ska det kanske/förhoppningsvis lugna ner sig något efter mars månad.
Har varit och hjälp min vän Cissi och plocka hennes ögonbryn idag och fick då Beck – levande begravd som hon inhandlat billigt åt mig. Så för ovanlighetens skull (och jag  menar det faktiskt) så ska vi se en film ikväll, ja, en FILM!
Kan vara bra att spara ett på Navy-skivor, vi är ju redan på säsong sex och har väl redan tittat på 30 skivor i loppet av 1 till 1½ månad. Haha, så jag kanske inte varit så upptagen med “vettiga” saker men iallafall varit upptagen.
På sätt och vis ska det nästan bli skönt när alla skivor är slut och livet kan återgå till det lite mer normala fast då har jag ju mitt kära Tre kronor istället.

Nähepp, om vi ska ta och kika på rullen nu så att man kan lägga sig i tid idag!
Nu har ni sett att jag lever iaf!
Kommer med en fin update snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.