Dag nr.11

Idag har var det varit en helt okej dag.

Precis kommit hem från Fonzi efter 2 timmars massage, vilket verkligen behövdes, så tack Fonzi för att du tog dig tid!!!
Nu är kroppen mör men jag brinner för att göra massa nu, vill inte sitta still, behöver röra mig, hitta på saker; men frågan är vad?!
Det lär ju bli ett bad att starta med och sen kanske avsluta kvällen med att se ett avsnitt av morden i midsomer. Inget kärlekscrap iaf och inget som kan få mig att börja tänka!
Får inte tänka då blir det jobbigt, får jag bara må som jag gör nu så kan jag ta att jag är en “zombie”.
Satte på mig ett par jeans idag som varit väldigt tighta sen jag köpte dem och hjälp jag tappar dem mer eller mindre, kan det vara sådan stor skillnad redan?
Mina händer skakar fortfarande men tror det kan bero på att jag bara ätit två bananer på hela dagen, ska snart få i mig ett paket nudlar så att jag står mig för kvällen!
Känner både för att jobba imorgon och inte alls, känner egentligen inte för att göra något särskillt utan bara få vara och göra det jag känner för stunden men jag vet att det bästa är att bränna ett par timmar på jobbet och sen kanske avsluta dagen med ett besök på solariet för det behövs verkligen!
Har gjort upp en del planer för veckan också vilket är totalt nödvändigt också så ja, nu ska det försökas bli gladare!

0 reaktion på “Dag nr.11

  1. glädjer mig så åt att läsa det du skriver, du kämpar verkligen på och låter inte sorgen besegra ditt sinne med en massa svärta……bra Jenny!! Du kommer att fixa det här!! STOOR kram från mig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.