Dag nr.12

Stort tack till dig Eija, för dina vänliga ord!
Jag gör mitt bästa att hamna på rätt fötter igen och “landa”, vet egentligen att det inte underlättar att hänga läpp utan nu tar vi nya tag. Kan inte gräva ner sig i sorg, framför allt inte när det finns så många fina vänner omkring!
Idag tog jag tag i matlagningen för första gången på två veckor och det blev “Jennys rotfruktsspecial” eftersom Lizette bad mig namnsätta den:

Så här blev resultatet och smaken var det absolut inget fel på!
Skönt med mat som tar lite tid och sedan puttrar på i sin egen takt så att man hinner göra lite annat också.
Tog och kopplade in xboxen och kinectet för att kunna köra zumba idag men tji fick jag!
Spelet ligger kvar i den andra xboxen, F A N säger jag bara!
Tur att jag planerat att dra till gymmet efter jobbet imorgon så att jag kan köra där istället och bränna ett X-antal kalorier också. Vill bygga upp kroppen nu så att jag kanske slutar att få så ont som jag gör ibland!
Ja, just det, tog mig till solariet idag som jag lovat mig själv och snacka om att det var skönt. Nu ska första “bränningen” lägga sig och sen kör jag igen. Det enda jag funderar på är hur mycket jag vågar sola innan man lägger sig under nålen igen? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.